Vacature Aankoper


Bedrijf

ABHR NV is een klasse D5 bouwonderneming gevestigd in Turnhout met meer dan een halve eeuw ervaring in bouwen en verbouwen. Samen met onze nevenfirma’s maken wij deel uit van de Groep Versmissen.

Wij specialiseren ons vooral in residentiële nieuwbouwprojecten in de regio Kempen en Antwerpen. Doorheen de jaren hebben wij door onze focus op kwaliteit en betrouwbaarheid een breed cliënteel weten op te bouwen.

Bouwen is voor ons iets dat je samen doet. Ons bedrijf, dat bestaat uit twintig medewerkers, wordt gekenmerkt door zijn familiale sfeer, waar de bedrijfsleiding steeds voor iedereen bereikbaar is.

Functieomschrijving

Je staat in voor het totale aankoopproces van alle nodige materialen en diensten voor diverse bouwprojecten in uitvoering. Door jouw grondige prijs-kwaliteitsvergelijkingen selecteer je geschikte leveranciers en onderaannemers. Je focust hierbij zowel op relatiebeheer als op het uitbouwen van nieuwe contacten. Verder sta je mee in voor projectvoorbereiding en -optimalisatie en zoek je actief mee naar bouwtechnische oplossingen. Je werkt nauw samen met calculatie en projectleiders.

Wie zoeken wij?

  • Je genoot een hogere bouwkundige opleiding of hebt gelijkwaardige ervaring in een soortgelijke functie.
  • Door jouw betrokkenheid bij de ruwbouwfase van diverse (grotere) bouwprojecten heb je een sterke voeling met de bouwwereld.
  • Lastenboeken en plannen weet je correct te interpreteren.
  • Je werkt op een gestructureerde en nauwgezette manier, ook in drukke omstandigheden en bent vlot met gangbare MS-Office programma’s en AutoCad.
  • Je bent een creatieve probleemoplosser met goede onderhandelingsvaardigheden.

Wat bieden wij aan?

Je kan werken voor een stabiel en groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie, waar initiatief en zelfstandigheid worden gewaardeerd. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen waaronder een hospitalisatieverzekering en een firmawagen.

Interesse?

Stuur jouw kandidatuur naar info@abhr.be. Snelle reactie en discretie gegarandeerd.

Terug naar overzicht