Vacature Calculator


Bedrijf

ABHR NV is een klasse D5 bouwonderneming gevestigd in Turnhout met meer dan een halve eeuw ervaring in bouwen en verbouwen. Samen met onze nevenfirma’s maken wij deel uit van de Groep Versmissen.

Wij specialiseren ons vooral in residentiële nieuwbouwprojecten in de regio Kempen en Antwerpen. Doorheen de jaren hebben wij door onze focus op kwaliteit en betrouwbaarheid een breed cliënteel weten op te bouwen.

Bouwen is voor ons iets dat je samen doet. Ons bedrijf, dat bestaat uit twintig medewerkers, wordt gekenmerkt door zijn familiale sfeer, waar de bedrijfsleiding steeds voor iedereen bereikbaar is.

Functieomschrijving

Samen met je collega-calculator ben je de spil van onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor een goede interne dossieropvolging, vanaf de prijsopgave tot en met de opmaak van het contract, alsook voor de nacalculatie van de werven. Je analyseert bouwprojecten grondig zodat je, na overleg met onderaannemers, bouwheren, architecten, studiebureaus en leveranciers, tot een correcte prijsberekening kan komen. Je werkt nauw samen met aankoop en projectleiders en ondersteunt bij de coördinatie van de goede uitvoering van de werken.

Wie zoeken wij?

Je bent vertrouwd met calculatie en werkvoorbereiding in de residentiële nieuwbouw. Je beschikt over een analytische geest en werkt op een gestructureerde en nauwgezette manier. Lastenboeken en plannen kan je correct interpreteren. Je werkt vlot met de gangbare MS Office-programma’s en AutoCad. Je bent een creatieve probleemoplosser die een dossier kan optimaliseren en beschikt over de nodige communicatieve vaardigheden, waarop collega’s kunnen vertrouwen.

Wat bieden wij aan?

Je kan werken voor een stabiel en groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie, waar initiatief en zelfstandigheid worden gewaardeerd. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen waaronder een hospitalisatieverzekering en een firmawagen.

Interesse?

Stuur jouw kandidatuur naar info@abhr.be. Snelle reactie en discretie gegarandeerd.

Terug naar overzicht