Vacature Werfleider


Bedrijf

ABHR NV is een klasse D5 bouwonderneming gevestigd in Turnhout met meer dan een halve eeuw ervaring in bouwen en verbouwen. Samen met onze nevenfirma’s maken wij deel uit van de Groep Versmissen.

Wij specialiseren ons vooral in residentiële nieuwbouwprojecten in de regio Kempen en Antwerpen. Doorheen de jaren hebben wij door onze focus op kwaliteit en betrouwbaarheid een breed cliënteel weten op te bouwen.

Bouwen is voor ons iets dat je samen doet. Ons bedrijf, dat bestaat uit twintig medewerkers, wordt gekenmerkt door zijn familiale sfeer, waar de bedrijfsleiding steeds voor iedereen bereikbaar is.

Functieomschrijving

Als werfleider ruwbouw ben je verantwoordelijk voor de vlotte gang van zaken op je eigen werf, van opstart tot oplevering. Je coördineert en motiveert je eigen ploeg van vaste medewerkers én onderaannemers en stuurt bij waar nodig. Je doet de nodige voorbereidingen en zorgt dat de verschillende materialen steeds voorhanden zijn. Met je bouwtechnisch inzicht en secuur oog voor kwaliteit en veiligheid zorg je er zo voor dat de werkzaamheden op dagdagelijkse basis feilloos verlopen. Bij dit alles werk je nauw samen met onze projectleider.

Wie zoeken wij?

  • Heb je een passie voor de bouwwereld, ben je organisatorisch sterk en draag je graag verantwoordelijkheid over je eigen team?
  • Voel jij je als een vis in het water in een familiebedrijf met aandacht voor autonomie en een sterke teamgeest?
  • Je werkt vlot met de gangbare MS-Office programma’s en AutoCad.
  • Leg je een bouwtechnisch diploma voor of deed je reeds ervaring op in de ruwbouw?

Wat bieden wij aan?

Je komt terecht in een stabiel bedrijf met een moderne visie op bouw en ondernemen. Wij bieden een motiverend salarispakket met hospitalisatieverzekering en firmawagen alsook de kans om je carrière in de bouwsector lokaal verder te zetten. Bij ambitie begeleiden we graag je doorgroeitraject tot projectleider. Bij ons zijn ‘een evenwichtige balans tussen werk en privé’ verder geen holle woorden.

Interesse?

Stuur jouw kandidatuur naar info@abhr.be. Snelle reactie en discretie gegarandeerd.

Terug naar overzicht