Interieurinrichting

Een high-end interieurinrichting voor uw woning of appartement, met hoogwaardige materialen en technieken? Onze nauwe samenwerking met interieurarchitecten geeft ons steeds de juiste kennis en tools om uw woonst om te toveren tot een prachtig geheel. Een high-end interieurinrichting volledig naar uw smaak, met oog voor detail.


Op zoek naar een partner die uw woonst een exclusieve opwaardering kan geven?

Wenst u uw woning of appartement in te richten met oog voor detail, gebruikmakend van de meest hoogwaardige materialen en technieken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze nauwe samenwerking met interieurarchitecten en studiebureaus hebben we steeds de juiste kennis en tools in handen om uw woonst om te toveren tot een prachtig geheel.

Uiteraard staan uw wensen en voorkeuren hierbij steeds centraal. Onze klantenbegeleiding zorgt er voor dat het eindresultaat perfect beantwoord aan uw verwachtingen en neemt al uw zorgen weg. Uw project, onze verantwoordelijkheid.

Wij verzorgen uw project van A tot Z!

Op basis van uw wensen wordt er in samenspraak met ingenieurs en architecten gezocht een passend ontwerp. Waar nodig worden ruimtes opengetrokken of herschikt naar een nieuwe indeling zodat u maximaal genot heeft van uw woonst.

De omvang van de werken kan variëren van een aantal selecte ingrepen tot het volledig strippen en opnieuw afwerken van het gebouw. Ons team zorgt tijdens dit alles voor de volledige opvolging van de werken en coördinatie tussen de verschillende partijen. Dit tot en met de final touches zoals schilderwerk, verlichting, meubilair en beplanting.

Op zoek naar de juiste partner voor de high-end inrichting van uw project?  Contacteer ons voor een offerte op maat.

Contacteer ons

Een greep uit onze recente projecten:

30 Noord

Antwerpen

46 Noord

Antwerpen

Marilyn

Puurs