Niefhout - ABHR

Met meer dan een halve eeuw ervaring in bouwen is ABHR uw partner voor residentiële nieuwbouw. Bij al onze projecten in nieuwbouw van woningen en appartementen kunt u rekenen op vakkundige begeleiding, hoogwaardige afwerking en een unieke inrichting.


Op zoek naar een aannemer voor nieuwbouw woningen of appartementen?

ABHR heeft een ruime ervaring in het bouwen van groepen eengezinswoningen en appartementen. Onze talrijke realisaties doorheen de provincie Antwerpen en de eraan grenzende gemeentes getuigen van onze vakkennis, kwaliteit en oog voor detail.

Niet alleen staan wij garant voor een perfecte afwerking van uw project maar ook voor het vlot verloop ervan. Tevens waken wij er mee over dat uw bouwbudget steeds onder controle blijft. Uw project, onze verantwoordelijkheid!

Als bouwpartner gaan wij een stapje verder!

Bij ons kan u niet alleen terecht voor de oprichting van uw project maar tevens kunnen wij u helpen met het gehele projectontwikkelingstraject. Of u nu een partner zoekt om te bouwen onder recht van opstal of een overnemer voor uw project, bij ons bent u steeds welkom om uw voorstel te bespreken.

Ontzorgen van klanten staat bij ons steeds centraal. Als promotor kan u dan ook gerust zijn dat uw kopers bij ons in goede handen zijn. Onze klantenbegeleiding zorgt er voor dat ook zij de ondersteuning krijgen die een hedendaagse klant vraagt zodat u verzekerd bent van een zorgeloos traject.

Op zoek naar de juiste partner voor uw nieuwbouwproject?  Contacteer ons voor een offerte op maat.

Contacteer ons

Een greep uit onze recente projecten:

30 Noord

Antwerpen

46 Noord

Antwerpen

Marilyn

Puurs