ABHR - Renovatieprojecten - Brouwerij

ABHR heeft meer dan een halve eeuw ervaring in verbouwingen en renovatieprojecten. Of het nu gaat over een kleine ingreep of een ingrijpende totaalrenovatie, voor alle renovatieprojecten kunt u rekenen op onze vakkundige begeleiding van a tot z.


Wilt u uw bestaande pand een nieuwe leven geven?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze firma kan zich beroepen op meer dan een halve eeuw ervaring in verbouwingen en renovaties. Zij het een beperkte ingreep of een totale renovatie, ons team staat steeds klaar om uw bouwplannen werkelijkheid te maken.

Onze firma is van alle markten thuis. Of het nu de renovatie van een residentieel project betreft of de herinrichting van een handelspand of kantoor, ABHR heeft de juiste kennis en ervaring om van uw project een succes te maken.

Wij garanderen u een zorgeloos bouwproces!

Onze firma draagt klanttevredenheid hoog in het vaandel. Naast een feilloze afwerking van uw project volgens de hoogste standaard mag u ook rekenen op een vlot verloop van de werken, een budget dat steeds onder controle blijft en ondersteuning door onze mensen gedurende het gehele traject.

Uiteraard staan uw wensen en voorkeuren hierbij steeds centraal. Onze klantenbegeleiding zorgt er voor dat het eindresultaat perfect beantwoord aan uw verwachtingen en neemt al uw zorgen weg. Uw project, onze verantwoordelijkheid.

Op zoek naar de juiste partner voor uw renovatieproject?  Contacteer ons voor een offerte op maat.

Contacteer ons

Een greep uit onze recente projecten:

30 Noord

Antwerpen

46 Noord

Antwerpen

Marilyn

Puurs