Maak kennis met ons team, twintig mensen met elke hun eigen specialisatie en vakkennis. Samen begeleiden zij u tijdens uw bouwproject en zorgen ervoor dat u kan rekenen op kwalitatieve service en een vlot verloop der werken. De familiale sfeer die in ons bedrijf heerst zorgt ervoor dat u zich als klant al snel thuis voelt.


Ons team


Bouwbedrijf Turnhout - ABHR - Frans Versmissen

FRANS VERSMISSEN (bestuurder)

Ik ben Frans, bestuurder van het familiebedrijf ABHR, onderdeel van de Groep Versmissen.

Ondernemerschap is mijn passie. Binnen de groep leg ik mij voornamelijk toe op de aansturing van het directieteam en het zoeken naar nieuwe opportuniteiten. Hierbij streef ik er voortdurend naar om de organisatie van en de onderlinge samenhang tussen de bedrijven te verbeteren.

Familie is voor mij zeer belangrijk. Ik geniet dan ook met volle teugen van de tijd met mijn vrouw en drie zonen. Daarnaast tracht ik elke week drie maal intensief te sporten om de batterijen op te laden.

Bouwbedrijf Turnhout - ABHR - Kristof Mateusen

KRISTOF MATEUSEN (bedrijfsleider)

Ik ben Kristof en verzorg de dagdagelijkse leiding van het bedrijf.

Nadat ik afstudeerde met onderscheiding als burgerlijk ingenieur architect aan de KU Leuven heb ik meer dan tien jaar gewerkt als projectarchitect. Sinds 2015 sta ik aan het roer van ABHR.

In mijn vrije tijd leef ik me graag uit in diverse creatieve media. Daarnaast maak ik graag lange natuurwandelingen en breng ik kwaliteitsvolle tijd door met vrouw en kinderen.


Bouwbedrijf Turnhout - ABHR - Max Van Gompel

MAX VAN GOMPEL (bestuurder)

Ik ben Max, Bestuurder bij ABHR NV en verantwoordelijke voor de uitvoerende afdeling. Ik ben sinds 2015 werkzaam bij de firma. Wat ik boeiend vind aan deze job? Hoe elk project uniek is en telkens nieuwe uitdagingen met zich mee brengt! Verder vind ik het fijn om samen met ons team onze klanten bij te kunnen staan en te ondersteunen tijdens de realisatie van hun project.

Verder hou ik mij graag bezig met mijn hobby, 4×4 rijden. Ook buiten het werk zit ik namelijk niet graag stil!

Bouwbedrijf Turnhout - ABHR - Gerry Berrevoets

GERRY BERREVOETS (projectleider)

Ik ben Gerry en werk ondertussen al twintig jaar in de bouwsector. Ik heb dan ook een ruime ervaring in zowel privé als openbare werken.

Ontspanning vind ik niet alleen bij vrienden en familie maar ook tijdens het golfen. Verder leg ik mij ook graag toe op het verruimen van mijn wijnkennis. Je kan me dus een echte Bourgondiër noemen.


Bouwbedrijf Turnhout - ABHR - Vincent Van Riet

VINCENT VAN RIET (projectleider)

Ik ben Vincent, 35 jaar en zit steeds boordevol enthousiasme en energie. Ik heb dan ook van mijn passie voor bouwen mijn job gemaakt.

In mijn vrije tijd geniet ik graag van de leuke momenten met vrienden en familie. Verder organiseer ik geregeld Food Truck Festivals. Vanop mijn omgebouwde DJ-truck “Unimog Sound” hou ik op deze events er graag de sfeer in.

Karl Lauwers-ABHR

KARL LAUWERS (projectleider)

Ik ben Karl en sinds april ’22 gestart met deze nieuwe uitdaging. Ik ben al heel mijn loopbaan werkzaam in de bouwwereld en vind het nog steeds een boeiende sector.

Ik heb twee kleinkinderen en een hond waar ik graag mijn vrije tijd aan besteed. Ook trek ik er regelmatig met mijn motor op uit samen met vrienden. Daarnaast geniet ik graag van alle deugden die het leven te bieden heeft.


Bouwbedrijf Turnhout - ABHR - Rudi Mertens

RUDI MERTENS (projectleider)

Ik ben Rudi. Ik werk al ruim 19 jaar bij ABHR. Met trots mag ik mijzelf de meest ervaren werkkracht van het bedrijf noemen. Doorheen de jaren heb ik dan ook al heel wat projecten afgewerkt, zowel openbaar als privé.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met werken in de tuin, wandelen met de hond en uitstapjes met vrouw en twee kleinkinderen.

Bouwbedrijf Turnhout - ABHR - Simon Alen

SIMON ALEN (assistent projectleider)

Ik ben Simon, 25 jaar en startte mijn loopbaan bij ABHR na een fantastische stage. Als toegepast architect ben ik gefascineerd in alles wat met bouwen te maken heeft, zowel het architecturale als het bouwen zelf. Een goede samenwerking van het bouwteam (van architect tot arbeider) vind ik enorm belangrijk zodat we telkens weer prachtige projecten kunnen realiseren. In mijn vrije tijd probeer ik mijn dagen steeds goed te vullen, dit doe ik door onder andere skiles te geven, voetballen, lopen (marathon), fietsen met mijn vrienden en de Chiro (Gewestleiding). Daarnaast ga ik ook graag iets eten of drinken met vrienden en familie.


Bouwbedrijf Turnhout - ABHR - Leni Van Gestel

LENI VAN GESTEL (assistent projectleider)

Ik ben Leni en na mijn schoolcarrière als bachelor in de bouw, start ik als werfleider. Als sinds jongs af aan ligt mijn interesse in het opbouwen van constructies en het werken in een goed team. Ik ben dan ook niet bang om als vrouw mijn mannetje te staan in deze wereld. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sporten, zoals onder andere training geven en zelf te trainen voor rope skipping. Ik houd ook ontzettend veel van reizen en neem elke kans die ik krijg om nieuwe dingen te ontdekken.

Bouwbedrijf Turnhout - ABHR - Pieter Vanbroeckhoven

PIETER VANBROEKHOVEN (werfleider)

Ik ben Pieter, 27 jaar en afkomstig uit Dessel en actief als werfleider. Samen met onze vakmannen zorg ik voor een vlotte afhandeling van de projecten.

Naast mij job spendeer ik mijn tijd graag aan koken en lekker eten in het algemeen. Vaak vindt je me dan ook terug in de plaatselijke bistro voor een gezellige avond met vrienden. Naast ontspanning maak ik ook graag tijd voor inspanning. Dit door met onze fietsclub alle hellingen in Vlaanderen te verkennen.


Bouwbedrijf Turnhout - ABHR - Katrien Wijnen

KATRIEN WIJNEN (financieel verantwoordelijke)

Ik ben Katrien Wijnen, 38 jaar en financieel verantwoordelijke van ABHR.

Samen met mijn man en drie kindjes woon ik in Tielen. Na een hele dag met cijfertjes te werken, maak ik graag mijn hoofd leeg door het joggen of te sporten in groepsverband. Daarnaast geniet ik van het ravotten met de kindjes. Ik hou ook wel eens van een gezellig onderonsje met vrienden in een restaurant of café.

Bouwbedrijf Turnhout - ABHR - Tanita Vervloet

TANITA VERVLOET (boekhouding en personeel)

Ik ben Tanita, 27 jaar en ben afkomstig van Lille.
Samen met mijn vriend en ons Bengaaltje woon ik daar in een gezellig huisje.

Ik hou van café- en restaurantbezoekjes om er gezellig bij te praten met familie en vrienden. Daarnaast doe ik aan aquajogging en maak vaak lange wandelingen. Verder ben ik gek van musicals en laat graag mijn creativiteit de vrije loop met bakken en tekenen.


Bouwbedrijf Turnhout

FREDERIK PEETERS (calculator)

Ik ben Frederik, 41 jaar en afkomstig uit Meerhout.

Al meer dan 5 jaar sta ik er binnen het bedrijf voor in dat iedere klant telkens een competitieve en correcte prijs krijgt. Het is dan ook mijn uitdaging om vanuit de calculatie antwoord te bieden op de voortdurend veranderende bouwwereld.

In mijn vrije tijd laat ik de wereld van cijfers en getallen graag even achter me, en probeer dan werk en privé zo veel mogelijk gescheiden te houden.

Benjamin-Vlaminck-ABHR

BENJAMIN VLAMINCK (werfleider)

Mijn naam is Vlaminck Benjamin, 34 jaar en afkomstig uit Pulle.

Zestien jaar geleden ben ik mijn carrière in de bouw gestart als metser-diender.
Door de jaren heen ben ik doorgegroeid tot ploegbaas.
Bij ABHR kreeg ik de kans om mezelf verder te ontplooien tot werfleider.

In mijn vrije tijd ben ik jeugdtrainer bij KFC Pulle.
De waardering en respect dat je krijgt van die spelers, daar doe ik het voor!
Daarnaast doe ik aan kickbox en Krav Maga, lopen en fitness.
Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is mijn moto!

Ons verhaal


Bouwbedrijf Turnhout - ABHR

In 1965 start Louis Huybregts in de schuur van Dhr. A. Reynders met een algemene schrijnwerkerij ,Huybregts-Reynders L. genaamd. Hij specialiseert zich in daktimmer, houten ramen en deuren en trappen.

Nog geen jaar later breidt de firma uit met twee werknemers en wordt er een perceel aangekocht voor een werkplaats van 550m².

Bouwbedrijf Turnhout - ABHR

In 1968 verhuist Huybregts-Reynders L. naar zijn nieuwe gebouwen op de Heizijde. De werkplaats ondergaat al snel enkele grote veranderingen. Louis Huybregts bouwt een naast het atelier voor zichzelf een woning en breidt de werkplaats door heen de jaren twee keer uit met in totaal 700m² aan extra werkruimte.

De firma voegt metselwerken toe aan de activiteiten en er worden zeven nieuwe werknemers aangenomen, elk gespecialiseerd in één van de activiteiten van Huybregts-Reynders.

Bouwbedrijf Turnhout - ABHR

De Naamloze Vennootschap Huybregts-Reynders wordt opgericht. Klanten kunnen er terecht voor een breed gamma van activiteiten: daktimmer, houten ramen en deuren, trappen, algemene metselwerken, gyprocwerken, brandwerende deuren en kasten…

Groep Versmissen neemt N.V. Huybregts-Reynders over. Naast het bouwbedrijf behoren ook aluminium schijnwerkerij Alucotec, Glaswerken Van Heertum en HVAC en sanitairbedrijf Versanico tot deze Kempische groep.

Bouwbedrijf Turnhout - ABHR

Huybregts-Reynders verhuist voor de tweede keer. De huidige kantoren en magazijnen bevinden zich op het nieuwe KMO-park Koeybleuken, gelegen op de oude FRAC-terreinen te Turnhout. Met een team van twintig werknemers staat de firma voor kwalitatief werk vanuit een klantgerichte houding.

Ons verhaal


Bouwbedrijf Turnhout - ABHR

1965

In 1965 start Louis Huybregts in de schuur van Dhr. A. Reynders met een algemene schrijnwerkerij ,Huybregts-Reynders L. genaamd. Hij specialiseert zich in daktimmer, houten ramen en deuren en trappen.

Nog geen jaar later breidt de firma uit met twee werknemers en wordt er een perceel aangekocht voor een werkplaats van 550m².

1968-1987

In 1968 verhuist Huybregts-Reynders L. naar zijn nieuwe gebouwen op de Heizijde. De werkplaats ondergaat al snel enkele grote veranderingen. Louis Huybregts bouwt een naast het atelier voor zichzelf een woning en breidt de werkplaats door heen de jaren twee keer uit met in totaal 700m² aan extra werkruimte.

De firma voegt metselwerken toe aan de activiteiten en er worden zeven nieuwe werknemers aangenomen, elk gespecialiseerd in één van de activiteiten van Huybregts-Reynders.

Bouwbedrijf Turnhout - ABHR
Bouwbedrijf Turnhout - ABHR

1990

De Naamloze Vennootschap Huybregts-Reynders wordt opgericht. Klanten kunnen er terecht voor een breed gamma van activiteiten: daktimmer, houten ramen en deuren, trappen, algemene metselwerken, gyprocwerken, brandwerende deuren en kasten…

2002

Groep Versmissen neemt N.V. Huybregts-Reynders over. Naast het bouwbedrijf behoren ook aluminium schijnwerkerij Alucotec, Glaswerken Van Heertum, MOLS DOM en HVAC en sanitairbedrijf Versanico tot deze Kempische groep.

Bouwbedrijf Turnhout - ABHR

2006 - heden

Huybregts-Reynders verhuist voor de tweede keer. De huidige kantoren en magazijnen bevinden zich op het nieuwe KMO-park Koeybleuken, gelegen op de oude FRAC-terreinen te Turnhout. Met een team van twintig werknemers staat de firma voor kwalitatief werk vanuit een klantgerichte houding.