Marie-Bell Antwerpen - ABHR

Rustig vertoeven in een residentiële buurt net buiten de Leien, op wandel- en fietsafstand van het centrum van ‘t Stad: welkom in dit stijlvolle nieuwbouwproject in de Sint-Laureisstraat in Antwerpen.


Luxueus in het groen op een steenworp van het vernieuwde Zuid

Een stijlvolle gevel, high-end inrichting en heel wat groen: in deze 8 nieuwbouwappartementen en -woningen is het mogelijk om in het bruisende Antwerpen te wonen, zonder in te boeten op rust en groen. ABHR neemt hier zowel de ruwbouw als volledige afwerking in handen.

Dat groen wordt voorzien door het groendak, de grote binnentuin en ook de bomen en struiken aanwezig in de straat.

De ligging net buiten de Leien zorgt voor een minder drukke omgeving. Toch ligt het op wandel- of fietsafstand van het vernieuwde Zuid en het stadscentrum en zijn er bovendien veel mogelijkheden wat betreft openbaar vervoer.

In dit project werd er steevast gekozen voor luxe. Dat vertaalt zich in hoogwaardige afwerkingen, stijlvol design, ruime woonoppervlakte en als kers op de taart een groot penthouse.

Een uitstekende werfcoördinatie en inrichting is noodzakelijk gezien deze nieuwbouw langs alle zijden aansluit op bestaande bouwwerken. Kortom is dit dus een sterk staaltje bouwwerk waar we trots op zijn!

terug naar overzicht

Een greep uit onze recente projecten:

30 Noord

Antwerpen

46 Noord

Antwerpen

Marilyn

Puurs