ABHR-nieuws

Glasbedrijf OMD opent filiaal in Herentals


14 januari 2022

De bekende naam Mols-Dom of OMD keert terug naar Herentals. Met de opening van een nieuwe vestiging, knoopt de huidige eigenaar, Groep Versmissen, terug aan bij een oude traditie. “We leerden na de verdwijning in Herentals dat de klanten toch veel waarde hechten aan de lokale verankering”, klinkt het. Burgemeester Mien Van Olmen van Herentals en haar collega Paul Van Miert van Turnhout gaven het herstartschot.

Het glasbedrijf O. Mols-Dom (OMD) is al bijna 100 jaar ‘wereldberoemd’ in Herentals en wijde omgeving. Een ongelukkig faillissement in 2018 maakte een eind aan een eeuw glastraditie. Het bedrijf werkte zowel als leverancier voor andere ondernemers als voor particulieren.

Na de faling in 2018 kocht de Groep Versmissen het bedrijf vanwege de grote complementariteit met het andere glasbedrijf in de groep: Glaswerken Vanheertum in Turnhout. OMD-Glaswerken focust op glasmontage in de buitenschil van gebouwen, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Glaswerken Vanheertum eerder op interieurglas, glazen balustrades en brandwerend glas. Maar evenzeer ook op renovatie. Verder leveren en plaatsen ze beiden ook alle glaswerk op maat. De particuliere klanten blijven een belangrijke doelgroep.

 

Lees het volledige artikel op: https://www.made-in.be/kempen/glasbedrijf-mols-dom-verrijst-in-herentals/

Terug naar overzicht